(aankomend) Uitvoerder

Meersma Holding BV in Pijnacker is specialist op het gebied van groenvoorziening, grond-, weg en waterbouw.

Functieomschrijving:
Voor de vestiging in Pijnacker zoeken wij een (aankomend) uitvoerder met affiniteit in deze branche. De aankomend uitvoerder houdt zich bezig met het begeleiden van de volgende projecten:

Bouw- en woonrijp maken
Kadeverbetering
Straatwerk, zowel traditioneel als machinaal
Rioolwerk, beton, pvc en persriool
Baggerwerk met kraanboot en pontons
Verhuur van rijplaten en draglineschotten
Werken langs het spoor.

Jij bent het aanspreekpunt op dit project namens ons bedrijf, zowel voor de opdrachtgever als voor je medecollega’s. Jouw primaire taak is om op basis van bestek en tekeningen, binnen de werkbegroting en tijdschema, het project te coördineren. Om dit tot een succes te maken zorg je voor een juiste inzet van mens en materieel.

Wat wordt er van jou verwacht:
Wij zoeken een collega die het prettig vindt om in teamverband te werken. Enige ervaring in de civiele techniek is een pre, maar ben je nog in opleiding, dan nodigen wij je ook uit om te solliciteren. Je bent in staat om overzicht te houden, vooruit te denken, initiatief te nemen en het resultaat voor ogen te houden. Hiervoor is het vanzelfsprekend van belang om flexibel te zijn en duidelijk te kunnen communiceren. Je bent in bezit van rijbewijs B. Een VCA diploma is in je bezit of zal op een korte termijn moeten worden gehaald.

Wat biedt Meersma jou?
Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast kent ons familiebedrijf een prettige sfeer waar collega’s elkaar kennen. Ben je een leerling van een civiele opleiding of een vakman die zichzelf naar de bovenstaande functie ziet toegroeien? Wij komen graag met je in contact om je ambities en te toekomstperspectief te mogen beluisteren.

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan contact op met:

Meersma Holding B.V.
Katwijkerlaan 113
2641 PE Pijnacker
015-3615530
info@meersmabv.nl